ΣΠΑΡΤΗ. Η Ανθρωπιστική Οργάνωση των Lions Νοτίου Ελλάδος Θ117 δημιουργεί παράρτημα στη Σπάρτη. Όπως μας ενημερώνει η γραμματέας του Παραρτήματος Θάλεια Μαρία Γούτου το παράρτημα «ανοίγει τα φτερά του και στην πόλη της Σπάρτης, για την ώρα ως παράρτημα (branch) της Λέσχης Lions Παλαιό Φάληρο «ΤΡΙΤΩΝ».

Το δελτίο τύπου για την ίδρυση

«Στις 21 Νοεμβρίου 2021, στη Σπάρτη, στο όμορφο Ξενοδοχείο Μενελάιον , με την παρουσία του Κυβερνήτη του Θ117Α Μιχαήλ Κλεισαρχάκη, του Α΄ Αντικυβερνήτη Άγγελου Πολυλά, έγινε η εγκατάσταση των 15 εξαίρετων νέων μελών των Lions Branch SPARTI, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της αναδόχου Λέσχης Lions Παλαιό Φάληρο Τρίτων!

Μέλη Λεσχών Lions και φίλοι των Lions, μετέβησαν στη Σπάρτη προκειμένου να καλωσορίσουν τα νέα μέλη του Branch! Τα νέα μέλη παρακολούθησαν προγραμματισμένο σεμινάριο από το Διευθυντή της Λαϊονικής Ακαδημίας PDG Κωνσταντίνο Λυμπέρη.

Ακολούθησε η εισδοχή των νέων μελών από τον Κυβερνήτη του Θέματος, μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα! Τα μέλη του Branch SPARTI, θα συνδράμουν στο σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο στην κοινωνία της Σπάρτης και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του Λαιονισμού μέσα από τις δράσεις που προτείνονται από τους Διεθνείς Lions.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Η IPDG Μαργαρίτα Δασκαλάκη, η PCC Χάρις Ζαχαριάδου , η Ταμίας του Θ117Α Μαίρη Παπαδοπούλου, ο Σούλης Κεσίσογλου PDG, η GLT Θ117Α Μαίρη Ταξιάρχου, η Πρόεδρος Περιοχής Εφη Φίλιππα, η Πρόεδρος Ζώνης Έφη Φραγκούλη , ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Θ117Α Πολυζώης Κοτσανάδας και εκλεκτά μέλη Λεσχών Lions!

Από την όμορφη Καλαμάτα μας τίμησαν με την παρουσία τους δυο δυναμικές lions η Όλγα Καλογεροπούλου και η Α' Αντιπρόεδρος της Λέσχης Καλαμάτας, Γιάννα Μουτεβελή!

Ευχόμαστε στα μέλη του Branch SPARTI καλή Λαϊονική πορεία !»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις