ΣΚΑΛΑ. Οι διακρίσεις και οι έπαινοι δασκάλων και μαθητών του, αντανακλούν στο ίδιο το Σχολείο· το 1ο Δημοτικό Σκάλας του Δήμου Ευρώτα.

Έτσι, νέα σπουδαία διάκριση είχαμε για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας ύστερα από τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού του Σχολείου Παναγιώτη Καραμούζη και της μαθήτριας Αλεξάνδρας Πουλακάκου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης «78 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα», την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021.

Έπαινος ποίησης - Πρώτο βραβείο - Εύφημη μνεία

Η μαθήτρια Αλεξάνδρα Πουλακάκου έλαβε έπαινο ποίησης και απέσπασε το πρώτο βραβείο για το ποίημά της με τίτλο, «Κόκκινο σε λευκό φόντο».

Στον ίδιο διαγωνισμό βραβεύτηκε με εύφημη μνεία ευδόκιμης διδασκαλίας ο εκπαιδευτικός του σχολείου Παναγιώτης Καραμούζης, ο οποίος βραβεύεται για 9η φορά στον ίδιο διαγωνισμό.

«Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον εκπαιδευτικό και στη μαθήτρια μας και εύχονται ανάλογες επιτυχίες και καλή πρόοδο.

Αποτελεί πρότυπο και φωτεινό παράδειγμα η δράση του εκπαιδευτικού Παναγιώτη Καραμούζη, για να αναδεικνύονται οι κλίσεις και η δημιουργικότητα των μαθητών/τριών με τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών, μέσω των σχολείων», αναφέρουν από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις