ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Kαθημερινά, στις 9 το πρωί, μας ενημερώνει για την επικαιρότητα ο Ηλίας Μπόνος. Στο ραδιόφωνο Notos 94.9 στα FM και ραδιοφωνικά στο διαδίκτυο μέσα από το notospress.gr, το e-radio.gr και το live24.gr μας δίνει ειδήσεις, μεταφέρει πληροφορίες και κάνει ρεπορτάζ, σχολιάζει τα γεγονότα και φιλοξενεί πρόσωπα από τη δημόσια σκηνή αλλά και την κοινωνία που έχουν να πουν χρήσιμα αλλά και κρίσιμα πράγματα για τη ζωή και την πρόοδο.

Πάντα, χωρίς υπερβολή και χωρίς υποβολή, ο διευθυντής του notospress.gr, μας δείχνει και την αθέατη πλευρά των γεγονότων και μεταφέρει στον «αέρα» την γνώμη των πολιτών αλλά και προσώπων που υπογράφουν την άποψή τους.

Στην εκπομπή συμμετέχουν, περιοδικά, ενημερώνουν, συζητούν και σχολιάζουν έγκριτοι δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, χρονογράφοι και δημόσια πρόσωπα.

Ο δημοσιογράφος και συντάκτης του notospress.gr Δημήτρης Πανάγος, ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Δημακόγιαννης, η περιφερειακή σύμβουλος και ιατρός Μαργαρίτα Σπυριδάκου, ο συνδικαλιστής, πρόεδρος της ΟΕΒΕΛ Σωτήρης Ροϊνός, ο αρθρογράφος - χρονογράφος Βαγγέλης Μητράκος, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων Θάνος Τζιούβελης, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο συνδικαλιστής πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας Νίκος Μηνακάκης, ο αιρετός, ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Κουρεμπής και ο αθλητικογράφος Ανδρέας Τσαρούχας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις