ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Ο τραγικός θάνατος που βρήκε ο 14χρονος Βαγγέλης Τσάκωνας στη διώρυγα, πριν 1,5 χρόνο σχεδόν, όταν γλίστρησε καθώς έπαιζε με τους φίλους του και έπεσε από ύψος 60 μέτρων στο κενό με αποτέλεσμα συγκλόνισε το πανελλήνιο αλλά απ’ ότι φαίνεται όχι και τις αρχές.

Όπως γράφει το loutrakiblog.gr «το ανήλικο παιδί, φέρεται ότι έκανε βόλτα με το ποδήλατο, στην περιοχή Γαλότα των Ισθμίων,παρέα με άλλους συνομήλικους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 14χρονο αγόρι γλίστρησε με το ποδήλατο και έπεσε από ύψος 60 μέτρων στο κανάλι του Ισθμού.

Εκτοτε κανείς δεν απολογήθηκε, κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη, ούτε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας, έτσι για «τα μάτια του κόσμου» αφού ένα παιδί, μόλις 14 ετών έχασε τραγικά τη ζωή του, από αμέλεια των ιθυνόντων.

Παρότι ο οικισμός κατοικείται από μόνιμους κατοίκους, οικογένειες με μικρά παιδιά, που παίζουν αμέριμνα, στα οικόπεδα της ΑΕΔΙΚ, παραμένουν αφύλακτα, χωρίς σήμανση, χωρίς περίφραξη ακόμα και σήμερα, παρά τις εξαγγελίες, παρά τις υποσχέσεις, παρά το θάνατο του μικρού αγοριού.

Το Loutrakiblog.gr την εποχή εκείνη με εκτενή ρεπορτάζ και δημοσιεύματα ανέδειξε το θέμα με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση να περιφραχθεί η διώρυγα κατά μήκος, πράγμα το οποίο μέχρι σήμερα δεν υλοποιήθηκε.

Ο Βαγγέλης Τσάκωνας θα γινόταν 16 χρονών.. Θα είχε γενέθλια..

Ο πατέρας του ανέβασε ένα deo για τα γενέθλια του παιδιού του, που ραγίζει καρδιές…

Ατύχημα ή εγκληματική αμέλεια στον Ισθμό;;; Γιατί έχασε τη ζωή του το 14χρονο παιδί;;

Αυτοψία – Προκαλεί το κοινό αίσθημα η ΑΕΔΙΚ. Με κλαδιά εμποδίζουν την πρόσβαση στο σημείο που σκοτώθηκε ο 14χρονος

Οι γονείς του άτυχου παιδιού έχτισαν στο σημείο που εχασε τη ζωή του, ένα εικονοστάσι …το καντηλάκι του είναι αναμμένο, θυμίζοντας στους περιπατητές τον τραγικό και άδικο θάνατο ενός μικρού παιδιού».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις