ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Kαθημερινά, στις 9 το πρωί, το ραντεβού σας με την ενημέρωση είναι στις 9 και στο ραδιόφωνο Notos 94.9fm. O δημοσιογράφος Ηλίας Μπόνος δίνει ειδήσεις, μεταφέρει πληροφορίες και κάνει ρεπορτάζ, σχολιάζει τα γεγονότα και φιλοξενεί πρόσωπα από τη δημόσια σκηνή αλλά και την κοινωνία που έχουν να πουν χρήσιμα αλλά και κρίσιμα πράγματα για τη ζωή και την πρόοδο.

Στην εκπομπή συμμετέχουν, περιοδικά, ενημερώνουν, συζητούν και σχολιάζουν έγκριτοι δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, χρονογράφοι και δημόσια πρόσωπα.

Ο δημοσιογράφος και συντάκτης του notospress.gr Δημήτρης Πανάγος, ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Δημακόγιαννης, η περιφερειακή σύμβουλος και ιατρός Μαργαρίτα Σπυριδάκου, ο συνδικαλιστής, πρόεδρος της ΟΕΒΕΛ Σωτήρης Ροϊνός, ο αρθρογράφος - χρονογράφος Βαγγέλης Μητράκος, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων Θάνος Τζιούβελης, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, ο συνδικαλιστής πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας Νίκος Μηνακάκης, ο αιρετός, ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Κουρεμπής και ο αθλητικογράφος Ανδρέας Τσαρούχας.

Στο ραδιόφωνο Notos 94.9 στα FM και ραδιοφωνικά στο διαδίκτυο μέσα από το notospress.gr, το e-radio.gr και το live24.gr. Πάντα, χωρίς υπερβολή και χωρίς υποβολή, ο διευθυντής του notospress.gr και οι τακτικά προσκεκλημένοι του, μας δείχνουν και την αθέατη πλευρά των γεγονότων και μεταφέρουν στον «αέρα» την γνώμη τους αλλά και την άποψη των πολιτών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις