ΜΑΝΗ. Σε έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Ανατολικής Μάνης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τον Τόπο μας» και πρώην Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Κυριάκου Μιχαλολιάκου, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης.

  • Υδροδότηση οικισμού!

Να υπογραμμιστεί, σε αυτό το σημείο, πως «ως ελάχιστο δείγμα τιμής και δέσμευσης στη μνήμη του εκλιπόντα» το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης αποφάσισε την άμεση υδροδότηση του οικισμού Καινούργια Χώρα, της Κοινότητας Λαγίας!!!

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης»

Επίσης, ο Δημήτρης Αναστασάκος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατ. Μάνης, εξέφρασε «…θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Βλέπουμε, λοιπόν, στο πρόσωπο του εκλιπόντος, μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δημοτικά πράγματα, συναίνεση, παραδοχή και αποδοχή του.

Το ψήφισμα του Δήμου Ανατολικής Μάνης

«Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά το άγγελμα του θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Ανατολικής Μάνης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Μαζί για τον Τόπο μας” και πρώην Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Κυριάκου Μιχαλολιάκου, εκτιμώντας την προσφορά του στον τόπο μας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού,

  • Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στη σύζυγό του, την κόρη του και τους οικείους του.
  • Η σημαία θα κυματίζει μεσίστια σε όλα τα Δημοτικά κτίρια, σε ένδειξη πένθους για το θάνατό του
  • Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Μάνης.
  • Άμεση υδροδότηση του οικισμού Καινούργια Χώρα, της Κοινότητας Λαγίας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής και δέσμευσης στη μνήμη του εκλιπόντα
  • Εκφώνηση του επικήδειου από το Δήμαρχο».

Δημήτρης Αναστασάκος:

«…Με θλίψη αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κυριάκο Ι. Μιχαλολιάκο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αν. Μάνης, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις