ΣΠΑΡΤΗ. «Άναψαν τα αίματα» κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Σπάρτης (26/1), όπου και συζητούνταν το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Εκ μέρους του Παν. Πριστούρη, θεωρήθηκε «απαξιωτική» η αναφορά του Πέτρου Δούκα, κατά την τοποθέτησή του, για τη δωρεά οικοπέδου από τον Ιστορικό Σπαρτιατικό Γ.Σ., προκειμένου να ανεγερθεί Αθλητικού Κέντρου σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης.

  • Η αναφορά Δούκα

Ο Δήμαρχος, επιτέθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Σπαρτιατικού Γ.Σ., Παναγιώτη Πριστούρη, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Μας πέρασε γενεές δεκατέσσερις (σ.σ. ο Παναγιώτης Πριστούρης), αλλά μετά λέει ναι θέλω να βάλουν την υπογραφούλα τους, για να κάνω τον έξυπνο στον Σπαρτιατικό, ότι τους έφτιαξα Κλειστό, δίνοντας ένα οικόπεδο 40 χιλιάδες € και να τρέξει ο προγραμματισμός να του βρει 3 εκατομμύρια € για να φτιαχτεί το Αθλητικό Κέντρο».

Σχολιάζοντας, ο Π. Πριστούρης, υπογράμμισε:

«Ίσως ο κ. Δούκας δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά της εποικοδομητικής κριτικής που μπορεί να του ασκηθεί από κάποιον και με την διαφορετική ιδιότητα που κατέχει, εκτός από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου.

Εκτός και αν ο κ. Δούκας επιθυμεί την εξαγορά συνειδήσεων.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις