ΛΑΚΩΝΙΑ. «Θετικό 1ο βήμα για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο νομό Λακωνίας», θεωρεί ο Νεοκλής Κρητικός, «την κατανομή 11 νέων θέσεων στις τακτικές μεταθέσεις για το 2022 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας».

Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο αποτελούσε κοινό τόπο όλων των πολιτών και των πολιτικών της Λακωνίας, καθώς η ανάπτυξη παραβατικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές δημιουργεί πρόβλημα στην κοινωνία.

Επισημαίνει ο Κρητικός:

«Αποτελεί ευχάριστη είδηση η κατανομή περισσοτέρων θέσεων για την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας και μέλημά μας στη συνέχεια είναι η πλήρωση των θέσεων αυτών με νέους αστυνομικούς.

Είναι επίσης θετικό, ότι και η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο συντοπίτης μας κ. Θεοδωρικάκος, και ο Αρχηγός τη Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκης, άκουσαν το αίτημά μας για ενίσχυση της δύναμης στη Λακωνία και το πραγματοποίησαν, δίνοντας ικανό αριθμό θέσεων, ειδικά αν συγκρίνει κανείς με άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις στην Επικράτεια με παρόμοια πληθυσμιακά δεδομένα.

Οι 11 αυτές θέσεις θα καλύψουν μέρος των κενών οργανικών θέσεων και θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο της Αστυνομικής διεύθυνσης.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις