Διαμαρτύρονται οι πολίτες της Σπάρτης και λένε:

Χάθηκε το αεροδρόμιο. Χάθηκε το Μέγαρο Μουσικής. Χάθηκαν οι Σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Χάθηκε το ΚΕΕΜ. Χάθηκε κάποτε το τρένο

Τι βλέπουμε τόσα χρόνια:

Μια είσοδο της Σπάρτης γύφτικη. Μια πόλη χωρίς ίχνος νοικοκυροσύνης σε πεζοδρόμια, πράσινο, καθαριότητα. Νέοι δρόμοι να πετούν τη Σπάρτη έξω από τις διαδρομές. Ένα έργο για το εμπορικό κέντρο που κόλλησε στην πρώτη τσαπιά. Μια νέα είσοδο που δεν είναι αντάξια της Σπάρτης του μέλλοντος

Τσακωνόμαστε:

Για τα Μουσεία. Για το φράγμα Οινούντα. Για την ανάπλαση της Παλαιολόγου. Για το αθλητικό κέντρο.

Τρομάξαμε να βάλουμε μπρος:

Το Ξενια, το αρχαίο θέατρο, τον Βυζαντινό Μυστρά.

Βάλτωσε η Μαθητική Εστία.

Παρατήσαμε πάρκα και χώρους αναψυχής. Εγκαταλείψαμε τα δυο βουνά μας. Βρωμίσαμε τον Ευρώτα. Ούτε Λαϊκή Δημοτική Αγορά δεν έχουμε . Στην κεντρική πλατεία βγαίνει ακόμα η αρκούδα της Σπάρτης. Περιμένουμε από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος να μας φτιάξει σύγχρονο Νοσοκομείο το 2025.

Και γίναμε διάσημοι από ψόφια σκυλιά, φιέστες στην έναρξη της πανδημίας και γραφικές φιγούρες και θλιβερές υπάρξεις στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης…

Έρχονται στη συνέχεια εμπλεκόμενοι με τα κοινά και διαμαρτύρονται:

Αύξηση στο νερό 40% (διαβάστε αύριο καταγγελία). Σκουπίδια στους δρόμους. Αλαλούμ στα Νομικά Πρόσωπα (διαβάστε αύριο καταγγελία). Οι εργαζόμενοι στον Δήμο βάζουν από την τσέπη τους τα γάντια, τις μάσκες, το γάλα… Κανείς αιρετός δεν τολμά να απαντήσει στο άρθρο της Τασίας Κανελλοπούλου.

Επικεφαλής νοιάζονται ποιο ΜΜΕ τα παίρνει… Μα 40 χρόνια… δήμαρχοι δεν έμαθαν..;

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ο Στέφανος Χίος με τον θείο του Θέμη Πατσιλίβα ετοιμάζουν δημοτικό συνδυασμό… για τη Σπάρτη (διαβάστε αύριο).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις