ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

  • Στις ΤΚ Κόμποι – Βουνάρια – Νέα Κορώνη – Λογγάς – Αγ. Ανδρέας - Ανδριανή – Μηλίτσα – Αμπελόκηποι – Καλαμάκι – Χράνοι – Κακκόρευμα – Λύκισσα – Αχλαδοχώρι – Μάθιας – Κόκκινου – Αναμεταδότες σήματος στην περιοχή Κόκκινου – Πεταλίδι – οικισμοί Καστανιάς και Τζάνε – Πανιπέρι – Καρποφόρα – Αρδευτικά στην περιοχή Βελίκας – Ανάληψη – Αρδευτικά Μεσσήνης – Μπούκα καθώς και από τον ποταμό Πάμισο έως τα φανάρια του Ασπροχώματος στην νότια πλευρά του δρόμου, από ώρα 09:00 έως 10:30.

  • Στην ΤΚ Σταυροπηγίου από ώρα 08:30 έως 15:00.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου

  • Στον οικισμό Πετροχωρίου και από ώρα 08:30 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις