ΠΑΤΡΑ. Η προκαταρκτική έρευνα που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πατρών για την υπόθεση με τα 3 κορίτσια της ίδιας οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις 3 χρόνια στην Πάτρα και η οποία έρευνα διαβιβάζεται στην Ασφάλεια Πατρών για να λάβει καταθέσεις και να αποσαφηνιστούν πλήρως οι αιτίες του θανάτου των κοριτσιών, έγινε μετά τα όσα έχουν γραφτεί, κυρίως από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η οποία ανέδειξε το θέμα με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα.

Ο φάκελος με τα στοιχεία θα συμπληρώνεται σταδιακά και μαζί με το αποτέλεσμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για να διαπιστώσει τι συνέβη και τελικά και τα τρία κορίτσια έφυγαν τόσο γρήγορα από την ζωή, αλλά και την απροσδιόριστη, ακόμη, αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας πριν από περίπου 10 ημέρες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αθηνών Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής.

Η οικογένεια αποχαιρέτησε την περασμένη Πέμπτη την Τζωρτζίνα, ενώ για τον θάνατο της άλλης κόρης του της Μαλένας και την αιτία θανάτου (ηπατική ανεπάρκεια) είχε κάνει μήνυση ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης.

«Αφήστε μας στον πόνο μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την Τζωρτζίνα μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι…»!

Τα «σενάρια» που κυκλοφορούν έχουν φθάσει στα αφτιά της οικογένειας. «Εχουν πει πολλά, εμείς δεν μιλάμε καθόλου. Μένουμε στον πόνο μας» δηλώνει ο κ. Δασκαλάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο pelop.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις