ΛΑΚΩΝΙΑ. Με τη διαδικασία της Αναφοράς, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Σταύρος Αραχωβίτης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή (Πε. 10/2), την ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Λακωνίας με θέμα: «Άμεση επιστροφή των υγειονομικών στην εργασία τους μετά τις συνεχείς αναστολές».

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας επισημαίνει την, «ανάγκη να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις εργασίας τους οι υγειονομικοί του ΕΣΥ που με συνεχιζόμενες αναστολές είχαν απομακρυνθεί από τη δουλειά τους».

Όπως σημειώνει ο Σταύρος Αραχωβίτης, αφορμή στάθηκαν οι «εγκληματικές, συνεχιζόμενες αναστολές εργασίας και οι επικείμενες απολύσεις των υγειονομικών, εν μέσω πανδημίας, που έχουν εξαντλήσει οικονομικά και ψυχικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τις ίδιες τις δομές του υποστελεχωμένου ΕΣΥ», όπως αυτές αποτυπώθηκαν στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ του Νομού Λακωνίας.

  • Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς

ΑΝΑΦΟΡΑ - Για τον κ. Υπουργό Υγείας

Θέμα: «Ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Λακωνίας για την επιστροφή υγειονομικών στην εργασία τους»

Ο βουλευτής Σταύρος Αραχωβίτης καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Υγείας αναφορά την Ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Λακωνίας με θέμα: «Άμεση επιστροφή των υγειονομικών στην εργασία τους μετά τις συνεχείς αναστολές», όπου επισημαίνεται η ανάγκη να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις εργασίας τους οι υγειονομικοί του ΕΣΥ που με συνεχιζόμενες αναστολές είχαν απομακρυνθεί από τη δουλειά τους, εν καιρώ πανδημίας, επιδεινώνοντας έτσι τα ήδη σοβαρά προβλήματα στις υποστελεχωμένες δομές του και εξουθενώνοντας οικονομικά και ψυχικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να με ενημερώσετε σχετικά.

Η ανακοίνωση


Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις