ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Ήταν μια νέα γυναίκα και μάνα. Άνθρωπος ζωντανός και προοδευτικός. Όμως «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή μόλις στα 33 χρόνια της σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της, στους συγγενείς και τους φίλους.

Η Φιλιώ, κόρη του παππά Μιχάλη Μπαλάφα, από το Στεφάνι Κορινθίας, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και σύζυγος του Χρήστου Λέκκα, επιχειρηματία και πρώην προέδρου του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου το βράδυ στην Κύπρο.

Η γυναίκα μπήκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας Κύπρου με πόνους και πρήξιμο στο πόδι στις 8 Φεβρουαρίου συνοδευόμενη από τον σύζυγο της. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου, δυστυχώς, κατέληξε την ίδια μέρα.

Η νεκροτομή επί της σορού της διενεργήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Η οικογένεια 33χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε τον αιφνίδιο θάνατο γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι ο θάνατος προήλθε από την πρώτη δόση του εμβολίου που έκανε για τον κορονοϊό. Συγγενείς έχουν μεταβεί στην Κύπρο για να είναι κοντά στον άντρα της και τα ανήλικα παιδιά της αλλά και για την μεταφορά της σορού της στην Ελλάδα.

Oι φίλοι της έγραψαν στο facebook:

«Μία απουσία που θα είναι πάντα χαραγμένη στην ψυχή μας και στο μυαλό μας. Ενα κορίτσι που δεν πρόλαβε να ζήσει και να εκπληρώσει τα όνειρά της. Μία μάνα που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει τα αγγελούδια της. Μία γυναίκα δεν πρόλαβε να δώσει χιλιάδες χάδια και στήριξη στον άντρα της. Μία αδελφή που δεν πρόλαβε να δώσει αγάπη στα αδέρφια τις και στα ανίψια της… Ένα κορίτσι που έφυγε από την αγκαλιά της μάνας της... Γιατί Θεέ μου τόσο Αδικία; Γιατί θεέ μου παίρνεις κοντά σου ανθρώπους με ψυχή που είναι φτιαγμένες από διαμάντι; Γιατί Θεέ μου δίνεις τόσο πόνο; ΓΙΑΤΙ; Δεν έχω άλλα λόγια, ο πόνος μας είναι μεγάλος. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ... Καλό παράδεισο.... Ένα απλό... Ζωή σε σας στους δικούς τις ανθρώπους είναι λίγο... ΕΦΥΓΕΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, 33...» Μ.Κ.

Συγκλονίζει και η πεθερά της Φιλιώς: «Δώστε μας το χρόνο να κατανοήσουμε την τραγωδία που μας βρήκε»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον απρόσμενο θάνατο της νύφης της Φιλιώς Μπαλάφα, έκανε η πεθερά της Μαρίνα Καλλίρη στο προσωπικό λογαριασμό της, σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η πεθερά της ζητά από όλους να σεβαστούν και να κατανοήσουν την θλίψη της οικογένειας για την απώλεια της πολυαγαπημένης τους Φιλιώς.

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης. Δώστε μας το χρόνο να κατανοήσουμε την τραγωδία που μας βρήκε .

Δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνουμε από εχθές.

Κύρια και επιτακτική ανάγκη μας, είναι να προστατεύσουμε τα δύο μικρά δώρα που μας άφησε η Φιλιώ.

Η αγαπημένη μας θα επιστρέψει να ταφεί στη γενέτειρα της, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Θα σας ενημερώσουμε όταν θα έχουμε ημερομηνία.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ας βοηθήσουμε όλοι να εξελιχθεί η διαδικασία με σεβασμό στην ίδια αλλά και σε όλη την οικογένεια.

Κρατήστε την Φιλιώ μας στην καρδιά σας είναι αρκετό…»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις