ΠΑΤΡΑ. Συγκλονίζει η υπόθεση αυτοχειρίας 24χρονου φοιτητή στην Πάτρα. Ο νεαρός, με καταγωγή από τη Ρόδο, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη. Οι γονείς του μάταια προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του. Ζήτησαν τη βοήθεια του σπιτονοικοκύρη, ο οποίος την Κυριακή με τη συνδρομή κλειδαρά, μπήκε στο διαμέρισμα. Κατευθυνόμενος προς το υπνοδωμάτιο του 24χρονου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημέριδας «Πελοπόννησος», στην πόρτα βρήκε ένα σημείωμα που ανέφερε «Ειδοποιήστε τις Αρχές όταν βρείτε αυτό το σημείωμα»(!).

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, όπου τον εντόπισαν νεκρό στο κρεβάτι του. Δίπλα του βρέθηκε ένα δεύτερο σημείωμα τεσσάρων σελίδων. Σε αυτό εξηγούσε εκτενώς τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του και έδινε οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο ταφής του(!). Επιπλέον, καθιστούσε σαφές πως οι Αρχές δεν χρειάζεται να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, καθώς επρόκειτο για προσωπική του επιλογή.

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να «δείξει» τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου.

Γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία: 1018

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις