ΠΑΤΡΑ. Παραμένουν τα ερωτήματα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις. Το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής συγκεντρώνει το απαιτούμενο υλικό, το οποίο αναλύεται και εξετάζεται ενδελεχώς. Στη συνέχεια οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος θα αποφασίσουν ποιους θα καλέσουν για κατάθεση. Σημείο - κλειδί στην υπόθεση, είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρζίνας οι οποίες ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα βγουν.

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος. Ερωτηθείς εάν εκτιμά πως οι απαντήσεις θα υπάρξουν από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας ή από τις αντιπαραθέσεις, απάντησε: «Θα δέσουν όλα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου».

«Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν για να βγει η αλήθεια. Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να πάρει ο κόσμος απαντήσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια, να βάλουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα», συνέχισε.

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία "άνοιξε" στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή όχι. Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ "μπήκε" ανθρώπινο χέρι. Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των Αρχών», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις