ΓΥΘΕΙΟ. Η παράταξη «ΜΑΖΙ για τον Τόπο μας» που ίδρυσε πριν τρία χρόνια ο Κυριάκος Ι. Μιχαλολιάκος, μετά τον πρόσφατο, πρόωρο, θάνατό του από την επάρατη νόσο, καλείται να ανασυγκροτηθεί και να επιτελέσει τον θεσμικό της ρόλο: τον έλεγχο της δημοτικής αρχής από τη μια και την κατάθεση προτάσεων για το καλό του τόπου και των πολιτών της Μάνης από την άλλη, πάντα σε επαφή με την τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της.

Στην κατεύθυνση αυτή και μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Γεωργίου Δημακόγιαννη, στα γραφεία του συνδυασμού στο Γύθειο, έγινε συνάντηση των εφτά εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης: Νικολάου Λιγνού (συντ. πυροσβέστη), Δημητρίου Πέτρου (δικηγόρου), Γεωργίου Πλαγιαννάκου (οικονομολόγου), Παύλου Μιχαλακάκου (γεωπόνου), Κυριάκου Παντελεάκου (πυροσβέστη), Δημητρίου Ανδρεάκου (επαγγελματία τουρισμού, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου) και Γεωργίου Δημακόγιαννη (εκδότη, βιβλιοπώλη).

Αρχικά κι αφού καλωσορίσαν το νεοεισερχόμενο μέλος της παράταξής στο δημοτικό συμβούλιο Δημήτρη Β. Ανδρεάκο (από το Γύθειο), έγινε εκτενής αναφορά μνήμης και τιμής στον αείμνηστο επικεφαλής της Κυριάκο Ι. Μιχαλολιάκο και στην παρακαταθήκη της σοβαρής, ουσιαστικής και αγωνιστικής πορείας του στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Μάνης, «παρακαταθήκη που γεννά περηφάνια αλλά και ευθύνες για όλους, για την εποικοδομητική συνέχεια της πορείας την διετία 2022-23, με την οποία ολοκληρώνεται η παρούσα δημοτική θητεία».

Στην κατεύθυνση αυτή εγκρίθηκε «οργανόγραμμα» ανάθεσης τομέων, ευθυνών και ελέγχου, σε όλα τα εκλεγμένα μέλη, αλλά και δημιουργία αντίστοιχων ομάδων εργασίας από υποψηφίους, μέλη και φίλους της δημοτικής παράταξης «ΜΑΖΙ για τον Τόπο μας»…

Τέλος, με την ομόφωνη στήριξη όλων, εκλέχθηκε ο Γεώργιος Πλαγιαννάκος, νέος επικεφαλής της παράταξης.

Οικονομολόγος (απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1990), ελεύθερος επαγγελματίας (με μεγάλο λογιστικό γραφείο στο Γύθειο), καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά, οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, ο Γ. Πλαγιαννάκος, γεννήθηκε το 1965 και κατοικεί και δραστηριοποιείται μόνιμα στην έδρα του Δήμου.

«Στον κοσμαγάπητο νέο επικεφαλής τής παράταξής μας και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που τον πλαισιώνουν ευχόμαστε καλή επανεκκίνηση, με δημιουργική και αποτελεσματική συνέχεια… Πάντα, ΜΑΖΙ για τον Τόπο μας, ενωμένοι και περήφανοι!» καταλήγει η ανακοίνωση της Παράταξης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις