ΑΡΚΑΔΙΑ. Επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα, κ. Γιώργο Ρουμελιώτη και την κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, στην περιοχή της Παλαιόχουνης στην Αρκαδία στο χώρο της κατασκευής της μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ.

Οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» πραγματοποίησαν αυτοψία στους χώρους προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων και ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών από τους υπεύθυνους του εργοταξίου αλλά και για την έναρξη της δοκιμαστικής φάσης της προσωρινής διαχείρισης.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ.Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκεφθήκαμε αυτό το σπουδαίο έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος για την πορεία του.

Θα ήθελα να επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η συγκεκριμένη ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο της Πελοποννήσου και ένα από τα μεγαλύτερα της Χώρας και ταυτόχρονα το φθηνότερο για τον πολίτη.

Το έργο με την ολοκλήρωση του θα είναι επισκέψιμο από εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς και πολίτες που σκοπό έχουν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν περιβαλλοντολογικά. Επίσης οι Δημοτικές Αρχές πρέπει πολύ γρήγορα να εκμεταλλευτούν τα οφέλη που τους προσφέρει αυτό το έργο και να προβούν σε μείωση των τελών.

Θα ήθελα δημόσια να καταγγείλω τη σημερινή πολιτική συμπεριφορά και τακτική που ακολούθησε ο κ. Περιφερειάρχης, ο οποίος ως αναθέτουσα αρχή έδωσε εντολή στον Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης (ΙΦΣ) να απαγορευτεί η είσοδος των εκπροσώπων της παράταξης μας στο χώρο, απαιτώντας να του ζητήσουμε την «άδεια» του. Αυτές οι πρακτικές που εφαρμόζει η Περιφερειακή Αρχή του κ. Νίκα θυμίζουν άλλες εποχές και γυρίζουν την Πελοπόννησο πολλές δεκαετίες πίσω».

Ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας, αλαζονείας και αυταρχισμού ο κ. Νίκας για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε τη «μικροψυχία» του και το πολιτικό «κόμπλεξ» που τον χαρακτηρίζει απέναντι στον Πέτρο Τατούλη και στα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου».

Είναι δυνατόν κ. Νίκα να πιστέψετε ότι θα καταφέρετε να «κλείσετε την πόρτα» των μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων στον Πέτρο Τατούλη και στους συνεργάτες του;

Με ποια κριτήρια επιτρέψατε την αυριανή επίσκεψη των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο της Παλαιόχουνης την ίδια ώρα που προσπαθούσατε να αποτρέψετε και να «απαγορέψτε» την επίσκεψη των στελεχών της «Νέας Πελοποννήσου»;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις