ΠΑΤΡΑ. Οι έρευνες των Αρχών για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν κομμάτι – κομμάτι το παζλ και να σχηματίσουν τη συνολική εικόνα.

Βασικό στοιχείο είναι οι τοξικολογικές – ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας – του τελευταίου παιδιού που έφυγε από τη ζωή.

Ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στην «Βραδυνή της Κυριακής» έκανε λόγο για σατανικές συμπτώσεις και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα, πρόκειται για δολοφονίες και μάλιστα από τα ίδια πρόσωπα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πεπεισμένος πως είναι εγκληματικές ενέργειες. Ανθρώπινο χέρι πήρε για κάποιον λόγο τη ζωή και των τριών κοριτσιών. Αν θέλετε να σας δώσω ένα ποσοστό, είναι 98% δολοφονίες και 2% κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Εδώ έχουμε ένα πλήθος σατανικών συμπτώσεων, με τη διαφορά ότι μόνον συμπτώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν.

Στέκομαι σε δύο βασικά δεδομένα, χωρίς να μπαίνω στα αποδεικτικά στοιχεία που προσπαθούν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί και θα το κάνουν στο τέλος, μιας και τα δικαστήρια δικάζουν, φυσικά, με αποδείξεις και όχι με εκτιμήσεις. Πρώτον, αν υπήρχε ένα γονιδιακό πρόβλημα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει πρώτα πρόβλημα το μεγάλο παιδί και ύστερα τα δύο μικρότερα. Εδώ έχουμε αντίθετη κατάσταση. Ξέρω ότι σε πρώτη φάση δεν έχει προκύψει κάτι γονιδιακό. Αν αποκλειστεί πλήρως, τότε μιλάμε για 100% εγκληματική ενέργεια. Το άλλο δεδομένο είναι πως όλοι οι θάνατοι προήλθαν Σαββατοκύριακα. Δεν είναι σύμπτωση αυτό, δεν είναι κάτι τυχαίο. Τα Σαββατοκύριακα τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, κόσμο γενικότερα. Άνετα μπήκε κάποιος στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπως πιστεύω έγινε στις δύο περιπτώσεις, και έκανε το κακό για τους δικούς του λόγους.

Δεν ρίχνω την ευθύνη στους γονείς, όπως κάνουν άλλοι. Και ειδικά στη μητέρα. Μπορεί να υπήρξαν “επισκέψεις” κάποιων ανθρώπων, να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Πρέπει να εξεταστεί ποιοι ήταν αυτοί οι επισκέπτες, ποια η σχέση τους και ποιο το κίνητρο. Οι γονείς έχουν τον πόνο τους. Πρέπει όμως και κάποιος που ξέρει να ερμηνεύει τη γλώσσα τους σώματος αλλά και τη γλώσσα του στόματος να αναλύσει και τις εμφανίσεις τους. Υπάρχουν ειδικότεροι από εμένα γι’ αυτό. Σίγουρα θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς ως μάρτυρες. Θα είναι πολύ ουσιαστικές οι μαρτυρίες τους για τη δικογραφία».

O παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε πνίξει τη γιαγιά της

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστος Ρουγκάλας πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε νέες δηλώσεις επιμένοντας στα όσα έχει ισχυριστεί.

«Να μας εξηγήσουν τα της ταφής της σπιτονοικοκυράς, ποιο το ανέλαβε, ποιος πλήρωσε τα έξοδα, αν πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι που μένουν. Είναι πολλά τα ερωτήματα. Πώς έγιναν οι θάνατοι των τριών παιδιών μέσα σε αργίες. Αν θα κληθώ για τη μήνυση που λέτε ότι θα καταθέσουν, θα απαντήσω.

Σημασία έχει για μένα είναι να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν. Αναφέρομαι στους γείτονες, στους συγγενείς. Εδώ λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Να μας εξηγήσουν οι γονείς. Έχει κάνει ανάρτηση η Ρούλα ευχαριστώντας τους ντελιβεράδες που έκαναν έρανο για την ταφή του ενός εκ των παιδιών και δύο μήνες μετά ο άντρας ανεβάζει φωτογραφίες "είμαι πολύ χαρούμενος με τη μηχανή που αγόρασα". Δεν είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν;

Όλα αυτά αν τα μαζέψεις και τα βάλεις κάτω ένα ένα, συν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που κάποια στιγμή θα βγουν, θα δώσουν τις απαντήσεις. Απλά εγώ, βγήκα μπροστά και εξέφρασα ότι είμαι πεπεισμένος ότι η μητέρα είναι ένοχη. Όπως το έγραψα, είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τον θάνατο και των τριών παιδιών. Δεν γίνεται τρία παιδιά να φεύγουν» είπε ο κ. Ρουγκάλας.

«Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της»

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας. Χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να κηδέψουν το ένα από τα παιδιά και αγοράζουμε μηχανή. Δεν ξέρω, γιατί ήταν και σε διάσταση κατά διαστήματα. Ας οριστεί ένας ψυχολόγος να κάνει πραγματογνωμοσύνη και να τα βρει».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις