ΠΑΤΡΑ. Ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα οι καταθέσεις μαρτύρων που αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο με τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα, υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στόχος είναι να διαπιστωθεί τυχόν σύνδεση των περιστατικών μέσα σε 33 μήνες, την ώρα που οι γιατροί τονίζουν πως τα κορίτσια ήταν σε «άριστη κατάσταση» κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Πελοπόννησος επαναφέρει στο προσκήνιο ένα συμβάν που είχε συμβεί στην πόλη το φθινόπωρο του 2020 και για το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των 3 παιδιών, είχε πάρει θέση.

Τότε λοιπόν η δικαιοσύνη είχε αποφασίσει να τιμωρήσει μια γυναίκα για παιδοκτονία όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως όπως αρχικά ήταν η κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει. Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία της επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση. Ετσι στις 8 Δεκεμβρίου 2020 διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

Η νεαρή κοπέλα είχε τότε απολογηθεί με λυγμούς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και όπως είπε, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το σπλάχνο της δεν είναι στη ζωή.

Η μητέρα των 3 παιδιών με αιχμηρό σχόλιο είχε τότε παρέμβει μέσω των social media για να σχολιάζει τα τεκταινόμενα με τη γυναίκα που θεωρητικά είχε αφήσει το παιδί της στην πλαζ να πεθάνει.

Όταν λοιπόν η νεαρή γυναίκα είχε αποφυλακιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου της «πρότεινε» μέσω του facebook να… αυτοκτονήσει από τις τύψεις. Προέβλεπε δε, ότι αυτή η κυρία θα κάνει από δω και πέρα «ζωάρα» με καφεδάκια, ενώ θα έχει χαθεί μία ψυχούλα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις