ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ. Στο συμπέρασμα ότι η αδυναμία του ζευγαριού στην Ανδραβίδα να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού στο οποίο έμενε φαίνεται να καταλήγουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ότι ήταν η αφορμή της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος ο 57χρονος σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού ο οποίος παραμένει ακόμα άφαντος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες, συχνούς καβγάδες το τελευταίο διάστημα και το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε να τις λύσει με ένα όπλο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δολοφόνος μπήκε στο σπίτι, πυροβόλησε πρώτα τον άντρα, μετά τη γυναίκα και στη συνέχεια έπνιξε τα δύο παιδιά. Το ένα ήταν 1,5 χρονών και το άλλο δύο χρονών.

«Ο δράστης επιχείρησε να φορτώσει όλα τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει. Το πτώμα του άντρα και το πτώμα της γυναίκας βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ μέσα σε αποθήκη. Το πτώμα του 1,5 έτους μωρού εντοπίστηκε δίπλα από το τρέιλερ πάνω σε σεντόνια. Φαίνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες το εγκατέλειψαν εκεί πριν το φορτώσουν και αυτό πάνω στο τρέιλερ, αφού πρώτα το τύλιξαν με κλινοσκεπάσματα. Το δεύτερο νεκρό παιδί, ηλικίας δύο χρονών, ήταν μέσα στο σπίτι. Το τρίτο παιδί της οικογένειας που σώθηκε, ηλικίας 12 ετών, είχε πάρει αγκαλιά το αδερφάκι του, αυτό που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, προσπαθώντας να το βοηθήσει. Τα δύο νεκρά μωρά δεν είχαν προλάβει να βαφτιστούν», αναφέρουν στο Newsbomb.gr αστυνομικές πηγές.

Η αδελφή της 37χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από τις σφαίρες του δράστη, συγκλονισμένη μίλησε στο Mega.

«Εγώ το πρώτο που θέλω είναι να βρεθεί ο δράστης, αυτό είναι, είναι τρελό. Εγώ το είχα δει σε ταινία, εγώ έβλεπα πάντα τι γινόταν στην Ελλάδα, με την αδερφή μου στεναχωριόμασταν, λέω ¨"Παναγία μου" όχι ότι θα γινόταν στην οικογένεια μου στην αδερφή μου, όχι, όχι, όχι παιδιά εγώ δεν το πιστεύω αυτό», δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει: «Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν θέλω να το πιστέψω μου φαίνεται ότι είναι όνειρο. Όταν το είδα έχασα τα λόγια μου γιατί εγώ μιλούσα με την αδερφή μου κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα δεν… Δεν… Δεν… Το μωράκι μου, ήταν το ένα 1 χρονών το άλλο 2, η αδερφή μου, είναι απίστευτο πράγμα».

«Ήταν φτωχοί απλά χαρούμενοι, αγαπητοί ήταν φτωχοί απλά δεν πείραζαν ούτε μία μύγα. Ο γαμπρός μου δούλευε δύο δουλειές και πήγαινε σπίτι και βοήθαγε την αδερφή μου επειδή ήταν τα μωρά, βοηθούσαν ο ένας τον άλλον. Η αδερφή μου ήταν, ήταν η αδυναμία μας. Ήταν πάντα από την ζωή, από υγεία, απ’ όλα», αναφέρει η αδερφή της μητέρας.

Δείτε το βίντεο:

Το φονικό αποκάλυψε το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο την ώρα που έχαναν τη ζωή τους οι γονείς του και τα δύο αδέρφια του ήταν εκτός σπιτιού για παιχνίδι.

Η μαρτυρία φίλου του 12χρονου, που ήταν μαζί του την ώρα της φριχτής ανακάλυψης, συγκλονίζει: «Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπεί από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις