ΣΠΑΡΤΗ. Την παραίτησή του από τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, σε θέματα τεχνικών έργων, μελετών και δόμησης, υπέβαλε την Τρίτη 22/3, ο Γιάννης Ράλλης.

Ο ίδιος, γνωστοποίησε το κείμενο της παραίτησής του, «…προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας».

Στο κείμενό του αυτό, επικαλείται λόγους υγείας αλλά και σεβασμού του δημοσίου χρήματος, αφού όπως αναφέρει, θα αδυνατεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου, διότι ο χρόνος της αποκατάστασης της υγείας του έπειτα από τραυματισμό του, «…δεν θα είναι βραχύς αλλά θα χρειαστεί ένα ικανό χρονικό διάστημα ώστε και πάλι να είμαι πλήρως υγιής»:

«…Όταν σέβεσαι το Δημόσιο χρήμα ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός!

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

σας γνωρίζω ότι επιβεβαιώθηκε οριστικά από τους θεράποντες ιατρούς μου ο χρόνος της αποκατάστασης της υγείας μου έπειτα από το γνωστό τραυματισμό μου.

Δυστυχώς αυτός δεν θα είναι βραχύς αλλά θα χρειαστεί ένα ικανό χρονικό διάστημα ώστε και πάλι να είμαι πλήρως υγιής.

Ως εκ τούτου αδυνατώ να εκπληρώνω τα καθήκοντά μου ως Ειδικός Συνεργάτης σας σε θέματα τεχνικών έργων, μελετών και δόμησης και με την παρούσα σας υποβάλλω την παραίτησή μου.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη τιμή που μου κάνατε να είμαι συνεργάτης σας σε αυτή τη πολύ κρίσιμη θέση καθώς και για την εμπιστοσύνη και αγάπη που δείξατε τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και την οικογένειά μου.

Καλή συνέχεια στο έργο σας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις