ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/3, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προεδρείου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) με τα προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου, στον χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, στη Σπάρτη.

Τι συζητήθηκε

Στη συνάντηση – σύσκεψη εργασίας, «…έγινε ενημέρωση από το Προεδρείο της ΣΕΠΕ για όλες τις εν εξελίξει δραστηριότητες – εργασίες – ανάγκες των σχολικών Μονάδων και των έργων που θα δρομολογηθούν έως και το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους».

Έγινε καταγραφή των αιτημάτων – αναγκών που κατατέθηκαν από τα Προεδρεία των Συλλόγων γονέων, παράλληλα με αυτά των διευθυντών και προϊσταμένων των σχολείων – νηπιαγωγείων που είναι/ήταν ήδη γνωστά στο προεδρείο της ΣΕΠΕ.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε, «…δόθηκαν απαντήσεις σε ορισμένα θέματα από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Τεχνικών Έργων κα Γεωργία Ζαχαράκη σχετικά με τη δρομολόγηση κάποιων εξ’ αυτών στο άμεσο χρονικό διάστημα».

Αποφασίστηκε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη συνάντηση και με την παρουσία των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων, αφού προηγουμένως έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση σε κάθε Σχολική Μονάδα (Σχολικό Συμβούλιο).

Από τη Δημοτική Αρχή υπενθυμίζουν πως «…και στο παρελθόν κατά την αρχή της τετραετίας της νέας Δημοτικής Αρχής (τον Δεκέμβριο του 2019) είχε διεξαχθεί συνάντηση με τους Διευθυντές/Διευθύντριες και Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Δημοτικών Σχολείων/Νηπιαγωγείων, πάλι με παρουσία του κ. Δημάρχου, του Προεδρείου της ΣΕΠΕ, γεγονός που αναδεικνύει την προτεραιότητα και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής στα θέματα Παιδείας, Εκπαίδευσης , Εκπαιδευτικών, Σχολικών Κτιρίων, Εξοπλισμού και Υποδομών στα σχολεία του Δήμου Σπάρτης».

Παρουσίες

Στη συνάντηση μαζί παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πέτρος Δούκας όπου μίλησε και για επίκαιρα θέματα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Δαράκη και οι Αντιδήμαρχοι, Γεωργία Ζαχαράκη, Παναγιώτης Τριτάκης και Θανάσης Καρλαύτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις