ΝΑΥΠΛΙΟ. Εξοργισμένοι είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Ναύπλιο καθώς ακόμα μια διακοπή ρεύματος σε ώρες αιχμής δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου την στιγμή που η πόλη βούλιαζε από κόσμο.

Πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr αναφέρουν ότι ήταν περίπου 00:30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν σημειώθηκε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και σε άλλες περιοχές. Τα καταστήματα διασκέδασης και εστίασης και γενικά του τουρισμού, για μιάμιση και πλέον ώρα βρίσκονταν στο σκοτάδι με χιλιάδες επισκέπτες στα καταστήματά τους.

Ο λόγος που δημιούργησε τη διακοπή ρεύματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά – σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr – δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα στο πικ της επισκεψιμότητας της πόλης. Γεγονός που έχει εξοργίσει τους επαγγελματίες, καθώς για μια ακόμα φορά είδαν τους πελάτες τους να φεύγουν από τα καταστήματα τους και η πόλη να μένει στο σκοτάδι μέχρι τις 2 περίπου τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα επαγγελματιών προσανατολίζεται να προσφύγει κατά της ΔΕΗ με ομαδικές αγωγές καθώς η υπομονή τους πλέον έχει εξαντληθεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις