ΠΑΤΡΑ. Ο Χάρης Γαλαριώτης είναι φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, με τον οποίον γνωρίζονται από τότε που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο, και μίλησε στο «Live News» για τον περιβόητο άσσο που έλεγε ο πατέρας των τριών κοριτσιών ότι κρύβει στο μανίκι του.

«Προσπαθούσε να έχω αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Μάνο και την Ρούλα. Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι «πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει. Έχω ένα βίντεο που φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας». Τον ρώτησα εάν τον καλύπτει αυτό και μου είπε ότι την πιστεύει, κι αν δεν την πίστευε ο ίδιος θα την έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια».

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στην έντονη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού.

«Ο Μάνος μου έλεγε ότι πολλές φορές ότι όλα τα ζευγάρια έχουν τα καλά και τα κακά τους. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα των ρώτησα εάν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε “ποιο ζευγάρι που έχει χάσει τρία παιδιά μπορεί να είναι μαζί;”. Έδειχναν ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό. Η λατρεία που έδειχνε στην Τζωρτζίνα ήταν απίστευτη», είπε ο κ. Γαλιαριώτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις