ΣΠΑΡΤΗ. Στη μονάδα της Παλαιόχουνης, του Δήμου Τρίπολης, θα μεταφέρονται, από το μεσημέρι τής Δευτέρας 4/4, τα απορρίμματα του Δήμου Σπάρτης, προς επεξεργασία, «…μετά την έγκριση , λίγο νωρίτερα, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου της λακωνικής πρωτεύουσας», όπως αναφέρεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιπλέον, προσθέτουν από την Περιφέρεια, «…η σύναψη της εν λόγω σύμβασης, η οποία υπογράφηκε ηλεκτρονικά, αποφασίστηκε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, το περασμένο Σάββατο 2/4».

Νίκας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας δήλωσε:

«Ήδη έχει ξεκινήσει η αποκομιδή και η μεταφορά απορριμμάτων από τον Δήμο Σπάρτης στη μονάδα επεξεργασίας στην Παλαιόχουνη. Υπάρχουν δήμοι που έχουν σοβαρό πρόβλημα, όπως η Δυτική Μάνη, η Ελαφόνησος, ενδεχομένως δε και άλλοι δύο Δήμοι.

Η Περιφέρεια θα κάνει το καλύτερο δυνατό, πάντα στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για την κάθε διαχειριστική ενότητα

Και επανέλαβε:

«Σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα που παρουσιάζονται συνδέονται με τις καθυστερήσεις των έργων στη Σκάλα και την Καλλιρρόη».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις