ΑΙΓΙΟ. Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν ο οδηγός και τέσσερις επιβαίνοντες μαθητές εφηβικής ηλικίας σε αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4 σχολικό δρομολόγιο από Αίγιο προς Μελίσσια και Βιλιβινιώτικα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το λεωφορείο αφού άφησε μαθητές στα Βιλιβινιώτικα, κατευθυνόταν προς Μελίσσια όταν σε μια μεγάλη κατηφόρα του δρόμου ο οδηγός διαπίστωσε εκείνη τη στιγμή πως τα φρένα δεν λειτουργούσαν, σε σημείο μάλιστα που δεξιά υπάρχει γκρεμός. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά και την εμπειρία του, ο οδηγός έριξε το λεωφορείο σε παρακείμενη μάντρα στα αριστερά του δρόμου, ώστε να σταματήσει την πορεία του. Ευτυχώς κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr

Πάντως το λεωφορείο, μετά το ατύχημα, λειτούργησε κανονικά και επανήλθε στη βάση του και βεβαίως θα μεταφερθεί σε συνεργείο προς εντοπισμό της βλάβης και για την αποκατάστασή της. Σημειώνεται πως λεωφορεία και ταξί που ναυλώνονται για τη μεταφορά μαθητών πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές που αναγράφονται στην εκάστοτε προκήρυξη διαγωνισμού για το εν λόγω έργο και που φυσικά ελέγχονται διαρκώς από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις