ΝΑΥΠΛΙΟ. Αν κάποιος θέλει να κάνει μια σύντομη απόδραση από την Αθήνα έχει αρκετές επιλογές, ανάλογα με το τι επιθυμεί: βουνό ή θάλασσα.

Σίγουρα πάντως το Ναύπλιο είναι στις πρώτες επιλογές αφού μπορεί κανείς να το επισκεφτεί και αυθημερόν. Να φορτίσει τις μπαταρίες, να πάρει τον αέρα του και να επιστρέφει ανανεωμένος.

Το Ναύπλιο λοιπόν επέλεξε η Νικολέττα Ράλλη με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο και την κόρη τους Σοφία για σύντομες διακοπές.

Το ζευγάρι με τη μικρή αυτές τις ημέρες ανακαλύπτουν τις ομορφιές της πόλης, κάνουν περιπάτους δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνουν το καλό φαγητό.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα έχει κάνει μέχρι τώρα αρκετές αναρτήσεις όπως αυτή με τον σύντροφό της και την κόρη τους δίπλα στην πισίνα

ή με την Σοφία να είναι έτοιμη για μία ακόμα βόλτα.

Η Νικολέττα Ράλλη δεν παρέλειψε να σχολιάζει πόσο απολαμβάνει αυτό το ταξίδι με τη μικρή, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το ζω κανονικά ( σε όσες έχετε μωρό θα ξέρετε ότι όταν θα κάνετε πράγματα μαζί, ανταμείβεστε με τον καλύτερο τρόπο για το ζόρι του πρώτου καιρού)».

Οι αναρτήσεις με την κόρη της

Για την παρουσιάστρια η μητρότητα είναι ένα τεράστιο και πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή της. Από την περίοδο της εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα κάνει αρκετές αναρτήσεις με τη μικρή ενώ σε αρκετά Q&A μοιράζεται την εμπειρία της ως μαμά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι στο Ναύπλιο και με την κόρη της.

Πηγή: mothersblog.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις