ΣΠΑΡΤΗ. Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας (Ο.Ε.Β.Ε.Λ.).

Τη θέση του Προέδρου ανέλαβε ο έμπειρος Σωτήρης Ηλιόπουλος, μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Προτεραιότητες

Μιλώντας στο notospress.gr, ο νέος Πρόεδρος, εκτός των άλλων, έθεσε ως προτεραιότητες την ανασυγκρότηση των Σωματείων,- «να φτιάξουμε τα Σωματεία, να τα ξαναοργανώσουμε» είπε χαρακτηριστικά – αλλά και την επανασύνδεση «…με την κοινωνία και τον δοκιμαζόμενο χώρο των επαγγελματιών της Λακωνίας».

Μεγάλη συμμετοχή και ανανέωση προσώπων

Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/4· το ποσοστό συμμετοχής ήταν εξαιρετικά υψηλό, αφού προσήλθαν και ψήφισαν οι περισσότεροι από τους Αντιπροσώπους των Σωματείων-Μελών, ενώ εξαιρετικά σημαντική υπήρξε και η ανανέωση των προσώπων, καθώς εκλέχτηκαν 5 νέα μέλη στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά

  • Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
  • Η Ελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας
  • Οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Όπως αναφέρθηκε, «Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα σταθεί αρωγός και δίπλα στα πρωτοβάθμια Σωματεία, στους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και εμπόρους της Λακωνίας, συμμετέχοντας ενεργά στα δημόσια δρώμενα του τόπου μας προς όφελος των μελών της και της κοινωνίας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις