ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Τα ηνία της παρουσίασης θα αναλάβει ο κ.Κωνσταντίνος Καλοβρεκτης, , Διδάσκων του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Συντονιστή της Επιστημονικής Επιτροπής STEAM του ΕΛ/ΛΑΚ καθώς και του Προγράμματος ΕΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ του Παραρτήματος Λιβαδειάς, με θέμα «Physical Computing και Ρομποτική». Την παρουσίαση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο οι συμμετέχοντες, δηλαδή οι μαθητές και οι καθηγητές, όσο και οι απλοί ενδιαφερόμενοι ως προς αυτό το άγνωστο και συνάμα σαγηνευτικό σε πολλούς θέμα. Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να είναι σχετικά προετοιμασμένοι προς την παρουσίαση που ως είναι φυσικό θα περιέχει άγνωστες εισαγωγικές έννοιες επί του θέματος, μπορούν να πατήσουν ΕΔΩ για περαιτέρω πληροφορίες και επεξηγήσεις.

Μέρος της παρουσίασης θα αποτελέσει και η συμμετοχή του κ.Κωστάκη Ονούφριου ,Καθηγητή Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης, Μηχανικό Η/Υ Συστημάτων, ΜSc Πληροφοριακά Συστήματα, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων. Μέσα από την συμμετοχή του στην παρουσίαση , σκοπός δεν είναι άλλος παρά η αναλυτικότερη παροχή πληροφοριών και συμβουλών στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την εφαρμογή και την ολοκλήρωση της εφαρμογής τους.

Η παρουσίαση του κ.Καλοβρετάκη θα είναι ανοικτή προς το κοινό που θα δηλώσει ενδιαφέρον, όπου οι ενδιαφερόμενοι κατά την παρακολούθησή της παρουσίασης θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με το αναπτυσσόμενο θέμα, καθώς και να διατυπώσουν τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή τους στον κ Κωστάκη. Τα βήματα για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την παραπάνω παρουσίαση είναι τα εξής:

  • ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (μέσω ΖΟΟΜ):

https://us02web.zoom.us/j/86430089703?pwd=SmZUNTAzNEhJeFN0TkV2SkxWeDFTUT09

Meeting ID: 864 3008 9703

Passcode: 341031

  • Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://kalamata.gr/el/live-stream

  • Μέσα από το κανάλι του YOUTUBE του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/user/dimoskalamatas

Πληροφορίες σχετικά με το 1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων παρέχονται:

Η δράση υποστηρίζεται από:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις