ΣΚΑΛΑ. Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ευρώτα Δήμος Νταλιάνης καταγγέλλει την άρνηση του δημάρχου να καλύπτονται από τα ΜΜΕ οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αποχωρήσαμε από την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής Δήμου Ευρώτα σήμερα Παρασκευή στις 13.30 διότι αφενός ο κ. Βέρδος και τα μέλη της παράταξης του, αρνήθηκαν την τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων της, (που διαχειρίζεται πολύ σημαντικά θέματα και χρήματα ) λέγοντας πως δεν το επιθυμεί, και κάλεσε τους πολίτες να ενημερώνονται από το διαύγεια ...»

Αναφέρει επίσης ότι ο δήμαρχος θέλει κρυφά από το δημοτικό συμβούλιο και τούς πολίτες, να αναθέσει διακόσιες χιλιάδες σε εταιρεία και να αποφασίζει αυτός ανεξέλεγκτα τι μελέτες και εργασίες θα γίνονται...

«Υπενθυμίζουμε την Απόφαση (179/2022) της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ξεσκέπασε ουσιαστικά τις προθέσεις των εμπνευστών της αλώσεως των δήμων και των δημάρχων που σχεδίαζαν μέσω των περιβόητων αυτών Οργανισμών .

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων έχουμε υποχρέωση για την αναζήτηση του …δρόμου του κατασταλτικού ελέγχου για τις διοικήσεις δήμων που έχουν ήδη προβεί σε δαπάνες μέσω τέτοιων προγραμματικών συμβάσεων».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις