ΣΚΑΛΑ. Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Ευρώτα, η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη, 19/4, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη (09:00 - 13:00).

Ωφελούμενοι, εδώ, είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), «…οι οποίοι δηλώνουν στην αίτησή τους την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.

Η ενημέρωση των δικαιούχων πραγματοποιείται με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής των προϊόντων είναι απαραίτητη η προσκόμιση σχετικού εγγράφου που να προκύπτει ο ΑΜΚΑ

Πρόγραμμα Κοινωνικού Παντοπωλείου

Στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ευρώτα η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 20/4, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, (10:00 - 13:00).

Οι ωφελούμενοι κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν κάποιο από τα παρακάτω δικαιολογητικά για την ταυτοποίηση τους:

  • αστυνομική ταυτότητα
  • διαβατήριο
  • άδεια οδήγησης

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να τηρήσουν αυστηρά τις ώρες προσέλευσής τους, καθώς και να φορούν μάσκες στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας του κορονοϊού.

Πληροφορίες

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Ευρώτα στα τηλέφωνα 2735029039, 2735029037.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις