ΣΠΑΡΤΗ. Στην φωταγώγηση του Παλαιού Δημαρχείου Σπάρτης, θα προχωρήσει o Δήμος Σπάρτης, απόψε Παρασκευή 29/4, για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες!

Το Make A Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και «φωτίζει» ξανά την ελπίδα.

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής:

«Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 42ηεπέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980.

Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.»

  • Ο Δήμος Σπάρτης υποστηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) και συμβάλλοντας στην διάδοση του οράματος και του έργου του, θα φωταγωγήσει το κτίριο του Δημαρχείου στις μπλε αποχρώσεις, δίνοντας δύναμη με τον συμβολικό αυτό τρόπο σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες που το έχουν ανάγκη.

Ζαχαράκη

Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής, Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου δήλωσε:

«H εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια μπορεί να κάνει το αδύνατο δυνατό, αντικαθιστώντας τον φόβο με την αυτοπεποίθηση, τη θλίψη με τη χαρά και το άγχος με την ελπίδα. Προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία των παιδιών».=

«Ο Δήμος Σπάρτης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Οργανισμού Make a wish στηρίζοντας τους σκοπούς του», λένε από τον Δήμο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις