ΛΑΚΩΝΙΑ. Τους σημαντικούς και άρρηκτους δεσμούς της με την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους, υπογραμμίζει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας (Ο.Ε.Β.Ε.Λ.), σε μήνυμά της για την Εργατική Πρωτομαγιά:

«Η ύφεση, η οικονομική κρίση και η αβεβαιότητα που βιώνει η χώρα καθιστούν τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς εξαιρετικά σημαντικό με ιδιαίτερα μηνύματα, συμβολισμούς και βαρύνουσα σημασία για τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

Στους διαχρονικούς, διαρκείς και αμείωτους αγώνες για την προστασία και την προάσπιση του ύψιστου δικαιώματος της εργασίας, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι είχαν πάντα και συνεχίζουν να έχουν σημαντικούς και άρρηκτους δεσμούς με την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους, γιατί στην πορεία των χρόνων πολλές φορές βρέθηκαν σε κοινά μετερίζια και αγώνες.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, όλοι εμείς αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τη θέση των εργαζομένων στην οικονομία και στην κοινωνία και στεκόμαστε αρωγοί στα αιτήματά τους, γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει οικονομική σταθερότητα και κοινωνική συνοχή.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις