ΣΠΑΡΤΗ. Την ισχυρή δέσμευσή της, «…για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από το δύσκολο έργο της διαχείρισης του μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στον Δήμο», τονίζει η Δημοτική Αρχή Σπάρτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως,

«…Στην προσπάθειά μας αυτή, υποστηρικτές αλλά κυρίως αρωγούς και συνεργάτες έχουμε τους εθελοντές των Smart Paws Save A Stray και Strays Sparta Greece καθώς και όλη την ομάδα του Zero Stray Pawject

  • Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου, στην Αγία Κυριακή (8/5, 10:00 – 20:00) - Υιοθετήστε και εσείς ένα #σπαρτιατάκι!

Ο Δήμος Σπάρτης καλεί τους πολίτες να υιοθετήσουν ένα από τα ζωάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου στην Αγία Κυριακή, στη δράση που διοργανώνου οι φιλοζωικές οργανώσεις:

«Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου στην Αγία Κυριακή, ο Δήμος Σπάρτης σας καλεί όλους στην ημέρα υιοθεσίας, που διοργανώνουν οι Smart Paws / Save A Stray / Strays Sparta Greece και Zero Stray Pawject.

Υιοθετήστε και εσείς ένα #σπαρτιατάκι

  • Η ενημέρωση

«…Ο Δήμος Σπάρτης, συντασσόμενος με τις διατάξεις του νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς - Πρόγραμμα “ΑΡΓΟΣ” και λοιπές διατάξεις (Ν. 4830/2021 -ΦΕΚ 169/Α/18-9-2021) και με γνώμονα την προστασία των αδέσποτων ζώων, καταβάλλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από το δύσκολο έργο της διαχείρισης του μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στον Δήμο.

Στην προσπάθειά μας αυτή, υποστηρικτές αλλά κυρίως αρωγούς και συνεργάτες έχουμε τους εθελοντές των Smart Paws Save A Stray και Strays Sparta Greece καθώς και όλη την ομάδα του Zero Stray Pawject.

Μετά από σχεδόν 2 μήνες ουσιώδης συνεργασίας όλων, τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά βλέπουμε ότι τα #σπαρτιατάκια έχουν κλέψει τις καρδιές όλης της Ελλάδας.

Στα πλαίσια των προσπαθειών αυτών, ο Δήμος Σπάρτης, στηρίζει και σας καλεί όλους στην ημέρα υιοθεσίας, που διοργανώνουν οι Smart Paws Save A Stray / Strays Sparta Greece και Zero Stray Pawject, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου στην Αγία Κυριακή.

Υιοθετήστε και εσείς ένα #σπαρτιατάκι

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις