ΠΥΡΓΟΣ. Μεγάλη η κινητοποίηση για την εξαφάνιση του 40χρονου Θύμιου στον Πύργο, λίγες μέρες μετά το περιστατικό με το τσεκούρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 40χρονος Θύμιος, που λίγες μέρες νωρίτερα, έγινε γνωστός επειδή κάποιοι τον βιντεοσκόπησαν όταν αντέδρασε στο bullying που του έκαναν λόγω παραμόρφωσης του προσώπου του από τροχαίο, να κυνηγά νεαρούς με τσεκούρι, έχει εξαφανιστεί εδώ και μερικές μέρες.

Ο 40χρονος από τον Πύργο αντέδρασε στο bullying που του ασκήθηκε

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα εξαρχής στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας, το οποίο στην συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Οι Αρχές μετά την καταγγελία, έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση, παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο.

Την επόμενη μέρα του περιστατικού, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος άνδρας μετέβη στο Τμήμα, για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου, μετά τα δημοσιεύματα και τα βίντεο, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν γιατί όπως τους τόνισε, καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων άσχημων συμπεριφορών. Από την επόμενη μέρα, τα ίχνη του χάθηκαν.

Η σπιτονοικοκυρά του 40χρονου έχει να τον δει αρκετό καιρό

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, η σπιτονοικοκυρά του 40χρονου, ανέφερε ότι ο Θύμιος στην αρχή νοίκιαζε το σπίτι, όμως κάποια στιγμή λόγω οικονομικής δυσχέρειας, σταμάτησε να πληρώνει τα ενοίκια. Παρ’ όλα αυτά συνέχιζε να μένει στο σπίτι με την ανοχή των ιδιοκτητών, οι οποίοι πάντως όπως μας εκμυστηρεύτηκαν έχουν να τον δουν επίσης αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις