ΣΠΑΡΤΗ. Στο συνέδριο με θέμα, «Στόχος Νο 9 Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ - Ατζέντα 2030 με επίκεντρο τις ΜμΕ» θα μιλήσει ο Δήμαρχος Σπάρτης και Πρόεδρος του ICC HELLAS, Πέτρος Δούκας, την Παρασκευή 13 Μάιου (19:00), στο «Domotel Kastri».

ICC Women Hellas

Το συνέδριο διοργανώνεται από τα μέλη της Ομάδας Βιομηχανίας του «ICC Women Hellas» και ορισμένα από τα ζητήματα που θα αναλυθούν είναι,

  • Οι προκλήσεις για την βιωσιμότητα τους καλούνται να διαχειριστούν οι ελληνικές ΜμΕ του κλάδου της Βιομηχανίας,
  • πώς μπορούν να πετύχουν έναν αποτελεσματικό μετασχηματισμό για να ανταπεξέλθουν στα ζητούμενα της εποχής,
  • ιδέες, λύσεις, πρακτικές, know-how και εμπνευστικέςιστορίες γυναικών επιχειρηματιών που πέτυχαν στην πράξη τον Στόχο Νο 9.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν και άλλοι υπουργοί της Κυβέρνησης.

  • Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας - ΚΕΕΕ

Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) που θα πραγματοποιηθεί 13 – 14/5 σε Άργος και Ναύπλιο θα παραστεί, επίσης, ως ομιλητής ο Πρόεδρος του ICCHELLAS και Δήμαρχος Σπάρτης...

«Τα Επιμελητήρια αποτελούν θεσμοθετημένο φορέα της Ελληνική Πολιτείας για την προστασία και ανάπτυξη των Επιχειρήσεων, της επιχειρηματικότητας και των τοπικών οικονομιών – κοινωνιών και η ΚΕΕΕ είναι ο ύψιστος επιμελητηριακός θεσμός της χώρας».

Ας σημειωθεί, πως η Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ σε Άργος και Ναύπλιο είναι η 1η που πραγματοποιείται εκτός Αθηνών τα τελευταία 2 χρόνια, λόγω της πανδημίας.

Θέματα

Στη Γ.Σ. τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν τα πάνελ εργασιών είναι:

  • «Ενέργεια και κόστος ζωής» (1ο πάνελ)
  • «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων» (2ο πάνελ)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις