ΑΧΑΪΑ. Εφιάλτης για οικογένεια από τη Δυτική Αχαΐα έγινε οικογένεια αλλοδαπών η οποία τους εξαπάτησε αλλά και τους οδήγησε σχεδόν στην αυτοκτονία. Οι απατεώνες έλεγαν στο άτεκνο ζευγάρι, πως τους είχαν κάνει μάγια και μάλιστα μαύρη μαγεία και γι' αυτό δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί. Τους εκβίαζε λοιπόν απαιτώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για να τα λύσει.

Τις αποδείξεις για τα «μάγια» παρουσιάζει σήμερα Τετάρτη η εφημερίδα «Πελοπόννησος», σε φωτογραφίες όπου φαίνονται αλβανικά κέρματα, μία κατεστραμμένη εικόνα (καμένη), αλάτι αλλά και μία μπλούζα της συζύγου.

Ακολούθησε και ο εκβιασμός. Σε sms που έστελνε η αλλοδαπή στο ζευγάρι – θύμα τους, αναφέρεται:

«Σωκράτης» είναι ο υποτιθέμενος μάγος που διαμένει στην Αλβανία και σύμφωνα με τον Αθανάσιο Π., η συγκεκριμένη οικογένεια εμπλέκεται και σ’ άλλες «κομπίνες», που ήδη έχουν γίνει γνωστές στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Να τονιστεί ότι ο Αθανάσιος Π. έχει κάνει μήνυση εναντίον της οικογένειας των αλλοδαπών και η ποινική διαδικασία εκκρεμεί.

Φωτογραφία: pelop.gr

Η περιγραφή του άνδρα

Ο Αθανάσιος Π. μίλησε για την απίστευτη περιπέτεια, που ζει εδώ και 4 χρόνια ο ίδιος και η σύζυγός του, λέγοντας: «Γνώρισα την οικογένεια Χ. (αναφέρει το πλήρες επίθετο) πριν 4 χρόνια. Το 2018 είχα μεγάλη οικονομική άνεση, με πλησίασαν και προσέλαβα τον πατέρα της οικογένειας στη δουλειά.

Πονηρός ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι εγώ και η σύζυγός μου δεν είχαμε κάνει παιδιά. Κατάφεραν με δόλιους και πιεστικούς τρόπους και ”πατώντας” πάνω σε αυτήν μου την ευαισθησία και ιδιαίτερα στον ”πόνο” που ένιωθε η σύζυγός που δεν μπορούσε να γίνει μάνα, να με εξαπατήσουν. Με έπεισαν ότι κάποιος με ζήλευε, επειδή οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και μου είχε κάνει μάγια. Συγκεκριμένα, μου μιλούσε για μαύρη μαγεία. Τον Αύγουστο του 2019 με συναίνεσή μου πήγαμε στη Αλβανία. Με γνώρισαν με έναν κύριο, ο οποίος ονομάζεται Sokrat Sp. και ο οποίος μου απέσπασε 5.000 ευρώ για να μου λύσει τα μάγια. Φυσικά, η οικογένεια των Αλβανών δεν σταμάτησε εκεί.

Φωτογραφία: pelop.gr

Η γυναίκα του μαζί με την κόρη του Αννα, κατάφεραν να με πείσουν με διάφορους τρόπους και διάφορα κόλπα, πάντα στην κατεύθυνση της μαύρης μαγείας, και έκανα το λάθος να γράψω στο όνομά τους μέχρι και τμήμα της περιουσίας μου. Εχω όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο που μου ζητούν 25.000 ευρώ για να μου λύσουν τα μάγια και άλλες 20.000 ευρώ για να με αφήσουν ήσυχο και να μην με ξαναενοχλήσουν. Η γυναίκα και η κόρη μάς τηλεφωνούσαν πάνω από 20 φορές τη μέρα και μάλιστα με απόκρυψη, την οποία τελικά κατάφερα να "σπάσω" μέσω ηχητικού μηνύματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Η γυναίκα μου είναι στα πρόθυρα αυτοκτονίας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις