ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 20.5.2022 ημέρα Παρασκευή, ως κάτωθι :

  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Φαρών και Αριστοτέλους και στις οδούς περιμετρικά (Πλάτωνος, Κανάρη, Μαιζώνος, Βύρωνος, Κοραή), από ώρα 08:30 έως 11:00.
  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Ομήρου και Φαρών και στις οδούς περιμετρικά (Ευριπίδου, Σοφοκλέους, Μαιζώνος, Βύρωνος, Πραξιτέλους),από ώρα 12:00 έως 14:30.

Ειδοποιούνται επίσης οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 21.5.2022 ημέρα Σάββατο, ως κάτωθι :

  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, από την συμβολή των οδών, Μακεδονίας και Θεμιστοκλέους και στις οδούς περιμετρικά (Ύδρας, Δαμοφώντος, Σπετσών, Χίου, κλ.π,), από ώρα 08:30 έως 11:00.
  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Θεμιστολέους και Καποδιστρίου και στις οδούς περιμετρικά ( Ύδρας, Ιερολοχιτών, Σπετσών , κλ.π) από ώρα 12:00 έως 14:30.

Ομοιως ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 22.5.2022 ημέρα Κυριακή, ως κάτωθι :

  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Αθηνών και Γεωργίου Σουρή και στις οδούς περιμετρικά (1η πάροδος Παμίσου, Παμίσου, Σεφέρη κλ.π) από ώρα 08:30 έως 11:00.
  • Στην περιοχή της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Αθηνών και Μανιακίου και στις οδούς περιμετρικά (Παμίσου, Κλαδά, Μεσολογγίου, Άριος κλ,π), από ώρα 12:00 έως 14:30.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις