ΣΠΑΡΤΗ. Επετειακούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ Κατηγορίας, προκηρύσσουν ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης, (21- 22 Μαΐου 2022), στο Κλειστό Σκοπευτήριο Αεροβόλων «Γεωργία Δ. Γερουλάκου», στη Σπάρτη.

Οι αγώνες διοργανώνονται στα πλαίσια των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων του Δήμου Σπάρτης «Παλαιολόγεια 2022», που είναι αφιερωμένες στην μνήμη του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου και στην Πτώση της Πόλης στις 29 Μαΐου 1453.

Στο Κλειστό Σκοπευτήριο Αεροβόλων «Γεωργία Δ. Γερουλάκου»

  • Το Σάββατο οι αγώνες θα αρχίσουν στις 09:00 και θα τελειώσουν στις 18:30.
  • Την Κυριακή θα αρχίσουν στις 09:00 και θα τελειώσουν στις 13:30 - Στις 14:00 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους νικητές.

Στην κατηγορία Παίδων (Α) το μαξιλαράκι για το όπλο θα είναι με μέριμνα του «ΛΕΩΝΙΔΑ», και αυτό το οποίο προβλέπεται από την ΣΚΟΕ. Στην κατηγορία Παίδων (Β) το στήριγμα του όπλου θα είναι με μέριμνα του «ΛΕΩΝΙΔΑ», ώστε να είναι ενιαίο για όλους τους Αθλητές. Δεν προβλέπεται βοηθός στην κατηγορία Παίδων (Β).

Γενικές Διατάξεις

Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. με προφορική ή γραπτή δήλωση στον Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ», έως και τις 20:00 της Πέμπτης 19/5/2022.

Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 50 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής .

Θυρίδες κατά σειρά προσέλευσης .

Ισχύουν οι υγειονομικοί κανονισμοί που θα προβλέπονται τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις