ΣΠΑΡΤΗ. Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Σπάρτης επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας, ανταποκρινόμενη έτσι στην πρόσκληση του Σχολείου.

Σκοπός της επίσκεψης

Η επίσκεψη περιελάμβανε ενημέρωση των μαθητών για θέματα που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά δικαιώματα του Γεωπόνου, όσο και στις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης που δίνονται μέσω των προγραμμάτων του ΥΠΑΑΤ για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ.

Επιπλέον έγινε γενικότερη συζήτηση για θέματα που αφορούν στη Γεωργία και Κτηνοτροφία της Ελλάδος και ειδικότερα της Λακωνίας, καθώς και σε προγράμματα του Γεωργοκτηνοτροφικού Τομέα.

Μεγάλο ενδιαφέρον των μαθητών

«Μας εξέπληξε το ενδιαφέρον των φοιτούντων στο Εσπερινό ΕΠΑΛ και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν μόνο του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος αλλά και άλλων τομέων», λένε από τον Σύλλογο. Και προσθέτουν:

«Ο Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δ/ντη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σπάρτης κο Χριστόπουλο Παναγιώτη καθώς και τους συνάδελφους Γεωπόνους Εκπαιδευτικούς του Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος κο Μηνακάκη Βασίλειο και κα Νικολαϊδου Μαρθα για την τιμητική πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία στο Σχολείο τους.

Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθησαν στην ενημέρωση αυτή και που μέσω των ερωτημάτων που έθεσαν της έδωσαν ουσιαστικό νόημα.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις