Γράφει ο Γιάννης Μαλτέζος*

ΑΡΓΟΣ. Το θέμα σε ό,τι αφορά το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας δεν είναι να καταλογίσουμε απλά ευθύνες σε αυτούς που επί δεκαετία δεν έπραξαν αυτό που έπρεπε. Όμως δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε όταν αυτοί που κατέχουν την εξουσία και έχουν την απόλυτη ευθύνη για την απένταξη του μουσικού σχολείου αντί να λουφάζουν βγαίνουν με κραυγές και κάνουν τους … κάμποσους.

Δεν ακούσαμε μια συγγνώμη όλους αυτούς τους μήνες από τους ανεύθυνους - υπεύθυνους προς τους γονείς, του μαθητές, τους ομογενείς - δωρητές. Αντιθέτως υπήρξε αποσιώπηση και προσπάθεια παραπλάνησης ακόμη και των ίδιων των δημοτικών τους συμβούλων.

Για το λόγο αυτό παραθέτω τα δημόσια έγγραφα από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι οι εξωφρενικά ανίκανοι, ποιοι είναι οι νεκροθάφτες του Άργους.

Παραθέτω το ενημερωτικό σημείωμα της Διαχειριστικής Αρχής, της Δημόσιας Υπηρεσίας, της μόνης υπόλογης απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι καταπέλτης.

Παραθέτω επίσης και όλη τη σχετική αλληλογραφία μεταξύ της Διαχειριστικής Αρχής και του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Τέλος, παραθέτω και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που αποφάσισε τη διάλυση της σύμβασης με τον εργολάβο.

(*) Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις