ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Η παρουσία της γυναίκας από την Αμαλιάδα, στα εγκαίνια σούπερ μάρκετ, ήταν η αρχή μιας απίστευτης περιπέτειας για την ίδια, που ολοκληρώθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Οι υπεύθυνοι έκαναν δώρο σε εκείνους που πήγαν, ταμπλέτες πλυντηρίου. Η γυναίκα τις έβαλε στην τσάντα και όταν επέστρεψε σπίτι τις έβγαλε. Όπως είδε το περιτύλιγμα, πίστεψε πως επρόκειτο για κάποιο γλύκισμα. Χωρίς να χάσει χρόνο τη δάγκωσε και τότε κατάλαβε αυτό που είχε συμβεί.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η υγεία της, διακομίστηκε μια 67χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα που έφαγε ισχυρό απορρυπαντικό, άκρως διαβρωτικό, το οποίο προκαλεί εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 67χρονη γυναίκα είχε πάει το περασμένο Σάββατο (28-05-2022) στα εγκαίνια ενός σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα, όπου μοιράστηκε το απορρυπαντικό (ταμπλέτες) σε συσκευασία δώρου.

Η άτυχη γυναίκα πήγε στο σπίτι νομίζοντας ότι το «δώρο» ήταν κάποιο γλύκισμα, οπότε ξεκίνησε να το τρώει!

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, λίγη ώρα αργότερα, η 67χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με συμπτώματα δηλητηρίασης, με τους γιατρούς να της κάνουν πλύση στομάχου και να αποτρέπουν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις