ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Aπο τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 14.6.2022 ημέρα Τρίτη, ως κάτωθι :

  • Περιοχή Σπιτάκια Λεϊκων του Δήμου Καλαμάτας, από ώρα 08:00 έως 15:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 15.6.2022 ημέρα Tετάρτη, ως κάτωθι :

  • Στη βιομηχανική περιοχή Καλαμάτας, Μικρομάνης, Πολιτικό Αεροδρόμιο Καλαμάτας, εργοστάσιο Μπαχράμη, από ώρα 08:00 έως 11:00.
  • Στη βιομηχανική περιοχή Καλαμάτας περιμετρικά της επιχείρησης «Κουλέρης Α.Ε.», από ώρα 08:00 έως 14:30.
  • Στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Καλαμάτας, Οινοποιείο Τσαβολάκη περιοχή Καρυδιάς, στον Κόμβο Μεσσήνης (Super Market) και στις περιοχές του Αγίου Ιωάννη και Πανηγυρίστρας Μεσσήνης, από ώρα 11:30 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις