ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνος Σ. Θεοδωρόπουλος

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στα Χρύσαφα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Σ. Θεοδωρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Μαρία, η μητέρα του Δήμητρα, τα παιδιά του Στυλιανός, Δήμητρα, Βασιλική και Δημήτριος, Ιωάννα και Γεώργιος, τα αδέρφια του Αναστάσιος και Κωνσταντίνα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι του.

Βασιλική Δ. Σγούρδα

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Δ. Σγούρδα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης, Στέφανος, Μαρία και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι της.

Παναγιώτα χήρα Π. Μιχαλάκου

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας χήρας Π. Μιχαλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μενέλαος, Μαρία και Τζίμης, τα εγγόνια της Κατερίνα, Λόρεν, Ουίλιαμ και Τζούλια, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντώνιος Ι. Στριλάκος

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντωνίου Ι. Στριλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία Στριλάκου, τα παιδιά του Δήμητρα και Αθηνά Στριλάκου, τα αδέρφια του Γιάννα και Γιώργος Γιαξόγλου, Αντωνία χήρα Κυριάκου Μαριολή, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Άρτεμις Χλεπα - Σακκέτα

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άρτεμις Χλεπα – Σακκέτα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χριστίνα και Αντώνης, τα αδέρφια Αθανάσιος και Φωτεινή, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Καλλιόπη Ανδριτσάκη

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Μεγάλη Βρύση τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Καλλιόπης Ανδριτσάκης. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Άννα και Γεώργιος Βουλούκος, Τασία Ανδριτσάκη, Γεωργία Ανδριτσάκη, τα ανίψια και λοιποί συγγενείς της.

Αντώνιος Χρ. Πλειώτας

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων στον Πάρνωνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αντώνιου Χρ. Πλειώτα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Δήμητρα Βαρελλά

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και ώρα 17.00 ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Δήμητρας Βαρελλά από τον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης. Η ταφή έγινε στο Β’ Κοιμητήριο Σπάρτης. Ευχαριστούν για την συμμετοχή και συμπροσευχή ο σύζυγος Ιωάννης, τα παιδιά Σταυρούλα, Δημήτρης και Παναγιώτα, τα εγγόνια Δήμητρα, Αλεξάνδρα και Γιάννης, τα αδέρφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις