ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Χριστίνα Πουρνατζή

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Πουρνατζή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Στέλιος και Ιωάννα, Δημήτριος και Πέτια και Γεώργιος, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της Δημήτριος, Παναγιώτης και Ευαγγελία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεοφάνη Κ. Σπανού

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεοφάνη Κ. Σπανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύντροφός του Φωτεινή και η κόρη της Βασιλική, τα παιδιά του Αικατερίνη, Χρήστος και Μαρία, η δισέγγονή του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Χ. Γεωργόπουλος

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 11.00 ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 82χρονου Γεωργίου Γεωργόπουλου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη. Η ταφή έγινε στο Β’ Κοιμητήριο Σπάρτης. Ευχαριστούν για την συμμετοχή και συμπροσευχή η σύζυγός του, η κόρη του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι του.

Αναστασία χήρα Δημητρίου Πανταζέλου

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 6.00 ετελέσθει η νεκρώσιμος ακολουθία της 86χρονης Αναστασίας χήρας Πανταζέλου από τον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνα στη Σπάρτη. Η ταφή έγινε στο Β’ Κοιμητήριο Σπάρτης. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή και συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της τα δισέγγονά της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις