ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνα Ι. Γεωργοπούλου

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Σπάρτη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Ι. Γεωργοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παντελής και Τζένη Καραντώνη.

Αικατερίνη Παν. Παπουλάκου

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Αικατερίνης Παν. Παπουλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιερέας Παναγιώτης, τα παιδιά της Ιωάννης, Κωνσταντίνος και Θεόδωρος, η εγγονή της Αργυρούλα, τα ανίψια της και λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Α. Τριήρης

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Α. Τριήρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ασπασία, τα παιδιά του Παναγιώτα και Άγγελος, τα εγγόνια του Χρήστος και Γιάννης και λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Ι. Παυλάκος

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ι. Παυλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαργαρίτα, τα παιδιά του Νικόλαος, Ιωάννης και Παναγιώτα, τα εγγόνια του Δημήτριος και Μαργαρίτα-Ελένη και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις