ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Ηλ. Σιγαλός

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης στη Πελλάνα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 91χρονου Γεωργίου Ηλ. Σιγαλού. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παγωνίτσα, τα παιδιά του Μάρθα, Καλλιόπη & Δημήτρης, Ιλιάδα & Αργύρης, τα εγγόνια του Ιάκωβος, Γεωργία, Κατερίνα και Χαρίλαος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Παν. Χάρακας

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στις Καρυές τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Παν. Χάρακα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα αδέρφια του Ιερέας Θεόδωρος & Πρεσβυτέρα Σταυρούλα, Κωνσταντίνα & Γιώργος, Βασιλική & Νίκος, Κώστας & Νατάσα, Γιώργος και Σωτήρης, οι γονείς του Παναγιώτης & Ανθούλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Π. Αποστολάκος

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Π. Αποστολάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Φωτεινή, τα παιδιά του Νικόλαος & Ζέτα, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Φαίη & Βαγγέλης, η δισέγγονή του Δήμητρα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Κ. Κουκουτση

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Κ. Κουκουτση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Καλλιόπη & Νικόλαος, Σταύρος & Κωνσταντίνα, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και λοιποί συγγενείς της.

Μεταξία Η. Κούρου & Ηλία Δ. Κούρο

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μεταξίας Η. Κούρου και το ετήσιο μνημόσυνο του Ηλία Δ. Κούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τα δισέγγονά τους.

Αθηνά Νικ. Αρβανίτη

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Βεργαδέικα τελείται 40ήμερο μνημόσυνο της Αθηνάς Νικ. Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ευαγγελία & Αθανάσιος, Κωνσταντίνος & Κωνσταντίνα, Αδαμαντία & Αλέξης, Σταύρος & Εβίτα, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κυριάκος Γ. Μαδημένος

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Κυριάκου Γ. Μαδημένου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Καπετανέας

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Γεώργιου Καπετανέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Πήτερ, Ντάνυ, Τζίμης, Άννη, Ιωσήφ και Κατερίνα, τα εγγόνια του Αριστείδης, Στέλλα και Κατερίνα, τα αδέρφια του Αριστείδης και Ευαγγελία, Βούλα, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Στ. Γομάτου

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Στ. Γομάτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόφιλος, Ιωάννης και Αικατερίνη, τα εγγόνια της Μαρία & Γιώργος, Δήμητρα & Γιώργος, Σταύρος, Μαρία – Ειρήνη, Σταύρος, τα δισέγγονά της Κατερίνα και Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις