ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός "Ένωση Μεσσηνίας" προσκαλούν στην περιφερειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Ξενοδοχείο Elite (Ναυαρίνου 237) προκειμένου να ενημερωθούν οι παραγωγοί της Πελοποννήσου σε σχέση με τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τα εργαλεία στήριξης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2023 – 2027, αλλά και τον ενισχυμένο ρόλο της γνώσης, της καινοτομίας και της ψηφιοποίησης κατά τη νέα προγραμματική περίοδο.

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν οι Δημήτρης Καπνιάς, Διευθύνων Σύμβουλος GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Έλλη Τσιφόρου, Γενική Διευθύντρια GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Ιωάννης Μαυρουδής Σύμβουλος Επιχειρησιακής Στρατηγικής και Εξωστρέφειας ΝEUROPUBLIC

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε) κ. Γιώργος Κατσούλης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής της "Ένωσης Μεσσηνίας" κ. Γιάννης Πάζιος.

H δράση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε), ενώ υποστηρίζεται από την Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο του έργου ενημερωτικών δράσεων για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) "CAP2Fork – Προς ένα βιώσιμο σύστημα τροφίμων από τον αγρότη στον καταναλωτή".

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις