ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Παναγιώτης Βαβαρούτσος

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 18.00 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 69χρονου Παναγιώτη Βαβαρούτσου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αδαμαντία, τα παιδιά του Γεώργιος Βαβαρούτσος, Βασιλική και Χρήστος Καραφώτης, η εγγονή του Μαρία-Άννα Καραφώτη, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Η. Σημαδής

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 18.30 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στη Ριζά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 71χρονου Γεωργίου Η. Σημαδή. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτα, Ηλίας και Γεωργία, τα εγγόνια του Χριστίνα, Νόρα, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Βασ. Καρτερούλης

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννου Βασ. Καρτερούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Βασίλειος & Χριστίνα, Κωνσταντίνα, η εγγονή του Ιωάννα, η αδελφή του Δέσποινα και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Π. Σταυράκου

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Παναγίτσα στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Π. Σταυράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις