ΣΠΑΡΤΗ. Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, τη Δευτέρα 25/7 (19:30), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου, στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης.

  • Κλέβει την παράσταση!

Την παράσταση αναμένεται να κλέψει η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πορεία των μεγάλων έργων στον Δήμο Σπάρτης, ένα αίτημα της Δημοτικής Παράταξης, Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης.

Θέματα

1ο Αποδοχή παραιτήσεων και αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης»

Εισηγήτρια: Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

2ο Έγκριση της αριθμ.27/2022 Κυκλοφοριακής Μελέτης με τίτλο «Δημιουργία θέσης στάθμευσης οχημάτων ΑΜΕΑ στην οδό Κύπρου αριθ.65, στη Σπάρτη κατόπιν αιτήματος της κ. Ασπιώτη Μαρίας του Κωνσταντίνου»

Εισηγήτρια: Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

3ο Έγκριση της αριθμ.35/2022 Κυκλοφοριακής Μελέτης με τίτλο «Δημιουργία θέσης στάθμευσης οχημάτων ΑΜΕΑ στην οδό Γκορτσολόγου αριθ.119, στη Σπάρτη κατόπιν αιτήματος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας»

Εισηγήτρια: Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

4ο Έγκριση της αριθμ.25/2022 Κυκλοφοριακής Μελέτης με τίτλο «Δημιουργία θέσης στάθμευσης οχημάτων ΑΜΕΑ στην οδό Θεοκλέους αριθ.20, στη Σπάρτη κατόπιν αιτήματος του κ. Κουκούτση Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου»

Εισηγήτρια: Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

5ο Επιβολή ή μη τέλους παρεπιδημούντων για το οικον.έτος 2023

Εισηγήτρια: Γεωργία Δεδεδήμου

6ο Περί εξαιρέσεως της Κοινότητας Θεολόγου του Δήμου Σπάρτης από το Πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς με δολωματικούς ψεκασμούς για το έτος 2022

Εισηγητής: Χρήστος Κανακάκος

7ο Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πορεία των μεγάλων έργων (αίτημα Δημοτικής παράταξης Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης)

Εισηγήτρια: Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις